You are here

BT_20161231_DESIGN31-V_2668088.jpg
Looking into the family area from the open terrace.

BT_20161231_DESIGN31-V_2668088.jpg
Double volume living area.

BT_20161231_DESIGN31-V_2668088.jpg
Varied facade.

BT_20161231_DESIGN31-V_2668088.jpg
Peaceful prayer area.

BT_20161231_DESIGN31-V_2668088.jpg
Family area on level three.

BT_20161231_DESIGN31-V_2668088.jpg
Seamless integration of the indoors and outdoors.

BT_20161231_DESIGN31-V_2668088.jpg
Bedroom overlooking the park.

BT_20161231_DESIGN31-V_2668088.jpg
Staircase leading to bedroom.

House of Worship

Maria Chiu's home is a green oasis of calm and spirituality, says Tay Suan Chiang
Dec 31, 2016 5:50 AM

AFTER living in the same house for over 15 years, Maria Chiu and her family weighed their options - renovate, or move out?

"We decided to stay put - after all, it's not easy to find a house where you have a park in front and the Ang Mo Kio Town Garden Hill behind," says Mrs Chiu of her