You are here

Rail Corridor ideas: URA picks winning firms; public feedback sought

Master Plan and proposals for Choa Chu Kang and the former Tanjong Pagar station selected
Tuesday, November 10, 2015 - 05:50
BT_20151110_SCRAIL10_1968772.jpg
ADAPTIVE REUSE OF THE OLD RAILWAY STATION: In the Concept Design for the former Tanjong Pagar Railway Station, MKPL Architects and Turenscape International propose creating a green community space in front of the station building, where the carpark used to be. This is so that visitors can enjoy the green space and appreciate the architecture of the old building from there, said Siew Man Kok, director of MKPL Architects.

Singapore

IMAGINE scaling a rock-climbing wall under the PIE viaduct in Mayfair Park at Bukit Timah, or doing yoga there, in a space known as The Community Cave, designed for both relaxation and adventure.

Or how about going on a Forest Walk near the former Bukit Timah Fire Station

Powered by GET.comGetCom