You are here

BT20190830-BTL-016-00-017-01.jpg
(Left) Rooms are placed at the back of the house. (Right) Interlocking volumes of space allow for connectivity.

BT20190830-BTL-016-00-017-02.jpg
(Left) The double volume living room allows for a tall bookshelf. (Right) The bathroom on the ground floor.

BT20190830-BTL-016-00-017-03.jpg
The master bedroom with a view of an open field.

BT20190830-BTL-016-00-017-04.jpg
(Left) The double volume dining area. (Right) Ventilation blocks hide a bathroom.

Going Against Type

Quality of space rather than quantity dictates the look of this terrace house.
Aug 30, 2019 5:50 AM

ONCE IN A WHILE, Wu Yen Yen of Genome Architects is pleasantly surprised when a client comes to her without the usual demands to maximize land space and built-up area.

But having lived in apartments before buying this terrace house near Sembawang Hills, the Phuas - he a managing director

sentifi.com

Market voices on: