You are here

BT_20170617_DESIGN17-P_2938012.jpg
(1) In the attic, the roof opens up like a gift box.

BT_20170617_DESIGN17-P_2938012.jpg
(2) Night view of the house with the open roof.

BT_20170617_DESIGN17-P_2938012.jpg
(3) The house is set back from the partition wall to let light in.

BT_20170617_DESIGN17-P_2938012.jpg
(4) Cleverly placed windows let more light in.

BT_20170617_DESIGN17-P_2938012.jpg
(5) The double volume dining area allows the indoors to blend with the outdoors.

BT_20170617_DESIGN17-P_2938012.jpg
(6) The powder room with an outdoor view and unusual hanging tap.

Into the light

Walls are no barrier to light and ventilation, as this airy intermediate terrace proves.
17/06/2017 - 05:50

For decades, the owners of an intermediate terrace house off Orange Grove Road lived with the structural limitations of such a space. Sandwiched between neighbours with light only from the back and front, it was shadowy even during the day, plus there was the vague claustrophobia of being hemmed

BT is now on Telegram!

For daily updates on weekdays and specially selected content for the weekend. Subscribe to t.me/BizTimes