You are here

BT20200722_DESIGN_1.jpg
Shophouse like window details found on the sliding window between the living and study.

BT20200722_DESIGN_2.jpg
Faux beams were built to elevate the shophouse look and also to conceal lighting.

BT20200722_DESIGN_3.jpg
A timber louvre divider was modi?ed to become a bedhead.

BT20200722_DESIGN_4.jpg
Storage cabinets that resemble typical shophouse façade windows.

BT20200722_DESIGN_5.jpg
Recreating the black and white house feel in a walk-up apartment.

Nostalgic Charm

Recreating a colonial look in a walk-up apartment.
Jul 24, 2020 5:50 AM

IF Stacy Chai and Dennis Lim had their way, they would be living in a conservation home, perhaps one of the black and white bungalows built by the British, or a Peranakan shophouse.

But home for Ms Chai, a forensic accountant and Mr Lim, a consultant in risk management, is a 1,000 sq ft

BT is now on Telegram!

For daily updates on weekdays and specially selected content for the weekend. Subscribe to t.me/BizTimes